back

Прилуцькі поліцейські розшукали зловмисника, який підозрюється у крадіжці майна з будинку

08 січня 2024

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу чоловіка, який викрав речі домашнього вжитку у мешканця Варвинської громади. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Днями до поліції звернувся чоловік із повідомленням, що його помешкання обікрали. За викликом виїхали слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції та оперативники карного розшуку.

У результаті огляду місця події поліцейські встановили, що у період відсутності господаря вдома до будинку проник невідомий зловмисник та викрав особисті речі потерпілого.

В ході комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 33-річний місцевий мешканець. Викрадене майно у чоловіка правоохоронці вилучили.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статі 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання згідно з нею - від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

https://legalaid.gov.ua/