back

21 червня 2013

20 червня в райдержадміністрації за участю голови Громадської ради Сергія Добренького відбулося засідання Громадської ради при райдержадміністрації, на якому представники інститутів громадянського суспільства розглянули питання «Захист прав дитини – національний пріоритет. (Про хід виконання районної Програми соціально-правового захисту дітей на 2011-2015 роки)». Члени Громадської ради заслухали інформацію начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Ларису Терентій про виконання районної Програми соціально-правового захисту дітей на 2011-2015 роки, реалізацію в районі нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України». В продовження теми щодо всебічного розвитку людини учасники засідання ознайомились з діяльністю ДЮСШ району щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя.

Також члени Громадської ради при райдержадміністрації на своєму засіданні розглянули питання «Про діяльність райдержадміністрації щодо виконання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», з яким виступив головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи райдержадміністрації Сергій Архаткін та ознайомилися з проектом Концепції реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Учасники засідання були активними в обговоренні всіх питань порядку денного, висловили побажання відповідальним працівникам райдержадміністрації продовжувати роботу по реалізації відповідних напрямків державної політики в районі. Особливі акценти були зроблені на заходах щодо запобігання і протидії корупції, виробленні суспільної нетерпимості до цього негативного явища.

На закінчення засідання голова Громадської ради Сергій Добренький проінформував його учасників про участь представників Громадської ради при райдержадміністрації в проведенні акції «Зі святом Перемоги!»

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/