back

Привітання підприємців району

04 вересня 2013

4 вересня в райдержадміністрації відбулася зустріч керівництва райдержадміністрації з підприємцями району з нагоди відзначення Дня підприємця. В ній взяли участь голова райдержадміністрації Олег Власенко, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Бобошко, заступник голови райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку Григорій Мирвода/

Підсумки проведення місячника підтримки підприємців, який проходив в районі з 5 серпня по 5 вересня оголосила начальник відділу економічного розвитку Валентина Корнієнко.

Вітаючи присутніх з Днем підприємця, голова райдержадміністрації Олег Власенко наголосив, що в сьогоднішніх умовах розвиток підприємництва є одним з найважливіших факторів вирішення соціально-економічних проблем територій. Керівник подякував всім підприємцям району за сумлінну працю, активну громадську позицію, ініціативність, побажав міцного здоров’я, злагоди в родинах, успіхів в професійній діяльності.

Відбулася урочиста церемонія нагородження кращих підприємців 2013 року в номінаціях: краще підприємство, кращий підприємець у сферах торгівлі, громадського харчування, інших галузях. Оголошені подяки підприємцям району за перемогу в огляді-конкурсі «Краща квіткова форма».

https://legalaid.gov.ua/