back

Керівництво району відвідало Переволочнянську громаду

13 вересня 2013

12 вересня керівництво району відвідало Переволочнянську громаду.

В ході перебування на території сільської ради голова райдержадміністрації Олег Власенко, голова районної ради Лариса Татарченко та відповідальні працівники райдержадміністрації та районної ради відвідали бюджетні заклади та поспілкувались з місцевими жителями.

Під час спілкування з громадою голова райдержадміністрації зауважив, що діяльність районної влади спрямована на покращення життя сільського населення, на це націлює Президент України Віктор Янукович. Основне завдання реформ, що відбуваються в Україні розширення прав територіальних громад, шляхом бюджетної децентралізації та реформування системи публічних послуг, над ефективним впровадженням яких працює райдержадміністрація.

В ході візиту відбулась виїзна приймальня райдержадміністрації спільно з виконавчий апаратом районної ради. На особистий прийом до керівництва району звернулось 53 особи.

Основні питання, що піднімалися жителями громади, стосувались ремонту доріг, відновлення роботи лазні, ремонту мостів, ремонту приміщення церкви, освітлення вулиць. Олег Власенко запевнив громаду, що буде тісно співпрацювати з сільською радою у вирішенні місцевих проблем.

На всі питання, що піднімались жителями громади голова райдержадміністрації дав ряд доручень відповідним службам.

https://legalaid.gov.ua/