back

Дорогі земляки!

30 грудня 2013

Щиро вітаємо усіх жителів славного прилуцького краю з Новим 2014 роком!

За доброю традицією, оцінюємо пройдений шлях в минулому році та визначаємо плани на майбутнє. В цілому 2013 рік був непростим, проте районна громада наполегливо працювала, реалізуючи напрями державної політики, завдання, нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича. Добрим результатом стало отримання успішних здобутків у галузі сільськогосподарського виробництва: район уже вшосте виборов почесне звання «Переможець трудового суперництва» серед регіонів Чернігівщини.

Ми з гідністю відзначили 22-у річницю незалежності України, 70-у річницю визволення рідної землі від фашистської окупації. В яскравих ярмаркових розмаїттях сільських, селищних громад, концертних програм і фестивальних дійств, спортивних змагань район відсвяткував 90-річчя свого утворення. Неповторним було вшанування нашого великого земляка Святителя Іоасафа з нагоди 100-річчя храму-пам’ятника в селі Замістя.

Всі дії, прагнення районної влади протягом року спрямовувались на покращення життя людей, формування гармонійних стосунків в усіх його сферах, на створення підґрунтя для подальшого успішного розвитку. А тому, зустрічаючи 2014 рік, ми з впевненістю дивимось у майбутнє, бо переконані, що в району достатньо резервів для нових досягнень.

Але найголовніше, на нашій прилуцькій землі живуть прекрасні, працьовиті люди, які, незважаючи на певні негаразди і проблеми сьогодення, не втрачають оптимізму й сили духу, мудрості, виваженості й наполегливості у творенні життя, що приносить успіх кожному і всій районній громаді.

Ми вдячні кожному мешканцю району за щоденну самовіддану працю, за примноження матеріальних і духовних багатств Приудайського краю.

Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і благополуччя у кожній оселі.

Нехай прийдешній рік принесе злагоду і достаток, наснагу на нові здобутки задля розквіту України та рідної Прилуччини!

Божого благословення всім у Новому 2014 році!

Веселих Новорічних і Різдвяних свят!

Голова райдержадміністрації

Олег Власенко

Голова районної ради

Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/