back

Щотижнева робоча нарада в райдержадміністрації

08 січня 2014

08 січня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради були підведені підсумки роботи за минулий рік, розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, обговорені питання реалізації Програми соціально-економічного розвитку району, питання роботи житлово-комунального господарства, роботи галузі сільськогосподарського виробництва, зокрема розрахунків сільгоспінвесторами за оренду земельних паїв.

В галузі гуманітарної сфери проаналізовано проведення новорічних свят та визначені завдання щодо організації спортивного свята «Різдвяні зустрічі» та розважальної програми в смт Ладан «Новорічні колядки та щедрівки». Обговорені під час наради бюджетні питання, питання функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, забезпечення соціальних виплат та перевезень пільгових категорій населення.

За підсумками наради голова райдержадміністрації Олег Власенко дав ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/