back

19 червня 2014

Школа світлофора Моргайлика: казковий фестиваль у бібліотеці

З початком літніх канікул у школярів прийшли свята і в бібліотеку! Саме книгозбірня радо зустрічає усіх, хто відвідує пришкільні табори – тут живе справжня Казка!

Як відомо, 2011-2020 роки Генеральною Асамблеєю ООН оголошено десятиріччям дій з забезпеченням безпеки дорожнього руху. Саме в рамках цієї події Прилуцька районна бібліотека проводила різноманітні тематичні заходи для школярів. Одним із цих заходів була казкова вистава для дітей молодшого шкільного віку «Школа світлофора Моргайлика».



Мандруючи казковими стежками, діти зустріли багатьох персонажів, які розказали про те, як важливо знати правила дорожнього руху! Баба Яга, Світлофор Іванович, Казка, Дідусь Правила Руху – всі вони своїм власним прикладом показали школярам, що таке дорога та які небезпеки бувають на ній! Разом із цими казковими героями діти і вивчали усі дорожні правила, грали в різноманітні ігри, брали участь у конкурсах! На «десерт» діти відвідали «бібліотечний кінозал», де змогли переглянути мультфільми про правила дорожнього руху, а також інші повчальні мультики. Ось такими бібліотечними святами відкрилося літо для школярів!



За матеріалами Прилуцької центральної районної бібліотеки

https://legalaid.gov.ua/