back

Випуск-2019 в дитячій музичній школі.

24 травня 2019

23 травня в залі Ладанської дитячої музичної школи відбулося надзвичайне свято – випускний вечір для дев’яти випускників, в яких залишається позаду і казково-незвіданий період пізнання світу музики, і щире спілкування з друзями в рідній школі, і розтавання з добрими наставниками-вчителями, які свою душу, серце й знання вклали в кожного з своїх учнів.

З вітальним  словом звернулась до дітей, що закінчили  музичну школу та присутніх батьків директор школи Надія Буць, скзавши, що  сьогодні настав той день, коли, як кажуть в народі, наші пташенята стають на крила, щоб злетіти у вись. Позаду у них тихий берег школи, а попереду – загадкове цікаве майбутнє.

Кожному випускнику  школи були вручені свідоцтва  про отримання початкової мистецької освіту, - бажаючим продовжити  музичне навчання на професійному рівні- путівку в мистецьке життя.

Вітала випускників  завідувач сектору культури,  туризму і релігій Лариса Ковтун, урочисто вручила подяки випускникам та подарувала їм великий та смачний торт.

Вітальні слова звучали в цей день дітям від вчителів та вчителям від батьків.

Святковий концерт випускників  з вчителями показав високий рівень майстерності юних виконавців навчального закладу.

Нехай же  завтрашній день випускників буде наповнений музикою щастя, миру і добробуту. Дай Вам Боже їм усім щасливої долі!!!

 

https://legalaid.gov.ua/