back

Гості з Києва на Прилуччині

22 травня 2019

 

21 травня працівники музейної справи м.Києва під керівництвом організатора інтелектуальних мандрів Україною і поза нею, директора ТФ «Київські Фрески» Анжелою Савченко  подорожували туристичними місцями  Прилуччини.

Відвідавши  наші святині в чотирьох селах району, вона написала в  своїй статті: «Просто.... подорожуйте... Мандрівки країною допоможуть зрозуміти майже все, що відбувається навколо. Прилуччина - Полонки, Линовиця, Ладан, Дідівці... Костомаров...
Вдячні за знання, за розуміння, за нові знайомства, за те, що в ці часи можна відволіктися... За подорож у часі, за екскурсоводів, бо вони особливі, за настрій, за унісон..

Туристи були  уважні на екскурсіях, в гостях у  пана Костомарова,  які потрапили назад...ні, не в минуле, а в майбутнє, у  " святі міста" Прилуччини...  Ви унікальні та  дуже цікаві…»

…Мандри тримають нас на плаву, змушують рухатися вперед, шукати, відкривати, знаходити, думати.

Тому, хто бажає наповнитися позитивними емоціями й незабутніми враженнями, відкрити невідоме і досягнути неможливого, пізнати минуле і вгледіти сучасне на власні очі, на власні вуха та на власний дотик,  Бажаємо  допитливим, креативним та життєрадісним туристам в теплі літні дні  відвідати цікаві місця нашого  Прилуцького краю.

 

 «Прилуччина туристична» запрошує!

 

 

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/