back

ТОВ «ПК «Пожмашина»

03 вересня 2020

Загальні відомості

1.Повне найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю «Промислова компанія «Пожмашина»

2. Місцезнаходження: Україна, 

3. Міжміський код, телефон: +38 (04637) 7-74-31

4. Електронна поштова адреса: [email protected]

5. Керівник: Генеральний директор -  Авер’янов Олег В’ячеславович

6. Офіційний сайт: http://pkpm.com.ua/

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «ПОЖМАШИНА» створено в 2015 році і є провідним виробником пожежної та іншої спеціалізованої техніки. Завдяки великому науково-технічному та виробничому потенціалу, високій кваліфікації працівників, а також сучасним виробничим потужностям, підприємство займає лідируючі позиції по забезпеченню замовників України і інших країн пожежною, аварійно-рятувальною та спеціалізованою технікою.

Постійне розширення спектру вироблюваної техніки, розвиток виробничої бази, удосконалення конструкції спецмашин, освоєння нових технологій, поліпшення роботи зі споживачами — запорука стійкості позицій на сучасному ринку пожежної техніки та всебічного зростання підприємства.

Основна продукція: автомобілі пожежної допомоги, швидкої медичної допомоги, для транспортування і зберігання харчових рідин, технічних і агресивних рідин (нафтопродуктів, кислот); сільськогосподарська техніка: автомобілі-самоскиди, причепи-самоскиди, напівпричепи-самоскиди, бункери-накопичувачі перевантажувальні; устаткування до пожежних автомобілів і спеціалізованої техніки.

 

  
https://legalaid.gov.ua/