back

ТОВ «Прилуцький птахокомбінат»

03 вересня 2020

Загальні відомості

1.Повне найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю  «Прилуцький птахокомбінат»

2. Місцезнаходження: Україна, 

3. Міжміський код, телефон: +38 (04637) 5-34-69

4. Електронна поштова адреса: [email protected]

5. Керівник: директор Кравченко Людмила Павлівна

6. Офіційний сайт: http://myasolyub.com.ua/

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Прилуцький птахокомбінат» було засновано у далекому 1943 році. Газети того часу писали: «Маленька забійня м. Прилук має важливе значення для економіки країни».

У 1949 році постало питання про будівництво нового птахокомбінату.

Так, у 1952 році були збудовані котельня, морозильник, адміністративний будинок. А через 10 років запрацювали ковбасний та м’ясожировий цехи.

Пройшли роки. Складні кризові 90 - ті були для підприємства роками гартування. Перед ним постали нові завдання: розширюючи асортимент продукції, орієнтуватися на споживачів різного рівня достатку .

Наприкінці 2000 року з надходженням нових інвестицій підприємство знаходить компромісні рішення, які не тільки підтримують його життєздатність, але й виводять його на більш високий рівень.

Сьогодні, ТОВ «Прилуцький Птахокомбінат» ТМ «М’ясолюб» — це сучасне, стабільне, добре відоме на ринку м’ясопродуктів підприємство, яке постійно розвивається, пропонує продукцію найвищої якості й динамічно нарощує темпи виробництва.

Основна продукція: ковбасні вироби (варені та напівкопчена ковбаси, салямі,сардельки, сосиски), копченості (балик, шинка, грудинка, курячі стегенця і крильця тощо), субпродуктові вироби (ковбаса ліверна і кров’яна, зельц, набір для солянки та інші ), напівфабрикати (пельмені, вареники, чебуреки, голубці, котлети, млинці та охолоджене м'ясо свинини та яловичини.

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/