back

ТОВ «Прилуцький хлібодар»

03 вересня 2020

Загальні відомості

1.Повне найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю «Прилуцький хлібодар»

2. Місцезнаходження: Україна,

3. Міжміський код, телефон: +38 (04637) 5-00-45, 5-03-06

4. Електронна поштова адреса: [email protected]

5. Керівник: директор Супруненко Микола Іванович

Товариство з обмеженою відповідальністю «Прилуцький хлібодар» було засновано в 2004 році. Основною діяльністю ТОВ «Прилуцький хлібодар» є змішане сільське господарство. Виробнича спеціалізація: вирощування зернових та технічних культур, молочно-м’ясне скотарство, свинарство.

В 2007 році ТОВ «Прилуцький хлібодар» введено в дію доїльний зал «Брацлав» (виробництво України), який забезпечує швидке доїння 170 корів менше ніж за 2 години. Молочне стадо (170 корів) обслуговують дві доярки. Зал розрахований на одночасне доїння 12 корів.

Доїльний зал, перш за все, гарантує високу якість молока, адже чим менше молоко контактує з повітрям, тим вища його якість. Молоко отримане через доїльний зал від корови напряму надходить до холодильника і не підпадає до заражень мікрофлорою із повітря.

Вироблена молочна сировина переробляється на власному молокопереробленому цеху в екологічно чисту продукцію, без консервантів, барвників і добавок. Це: молоко різної жирності, сметана, йогурти, сири, масло, закваски.

Також працює міні цех по переробці мяса, де виробляються ковбасні вироби (варена, напівкопчена, копчена, сосиски, сардельки) та різноманітні м’ясні делікатеси.

ТОВ «Прилуцький хлібодар» вирощує жито та пшеницю для забезпечення борошном ПрАТ « Прилуцький хлібозавод» для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.

ТОВ «Прилуцький хлібодар» працює по замкнутому циклу: земля - тваринництво-переробка, що дозволяє на кожному етапі отримувати додатково 10-15% рентабельності.

 

  
https://legalaid.gov.ua/