back

ТОВ «ВКП «Прилуки – Агропереробка»

03 вересня 2020

Загальні відомості

1.Повне найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо – комерційне підприємство «Прилуки - Агропереробка»

2. Місцезнаходження: Україна, 

3. Міжміський код, телефон: +38 (04637) 5-39-54, факс: +38 (04637) 5-32-57

4. Електронна поштова адреса: [email protected]

5. Керівник: директор Гончар Наталія Степанівна

6. Офіційний сайт:http://prilutski.com/ua/

Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо - комерційне підприємство «Прилуки-Агропереробка» - велике, сучасне підприємство з виробництва м'яса та субпродуктів.

ТОВ «ВКП «Прилуки – Агропереробка» створено в квітні 2001 року на базі ВАТ «Прилуцький м'ясокомбінат». Прилуцький м'ясокомбінат побудований і введений в експлуатацію в 1982 році.

Виробництво підприємства ТОВ «ВКП «Прилуки – Агропереробка» оснащене найсучаснішим обладнанням, займана площа розділена на дві частини: господарську і виробничу. До складу підприємства входить: база передзабійного утримання худоби, забійний цех, холодильник з ділянкою обвалки м'яса і скороморозильні агрегатами для виробництва блочного м'яса, пункт мийки та дезінфекції, склади та інші приміщення.

Керівництво підприємства особливу увагу приділяє інноваційним методам виробництва та оптимізації виробничих процесів.

Підприємство закуповує сировину на території України в Чернігівській, Полтавській, Сумській і Черкаській областях.

Завдяки екологічно чистій сировині, строгому ветеринарно-санітарному контролю, дотримання норм і вимог законодавчо-нормативних документів, підприємству вдалося добитися оптимального співвідношення ціни і якості продукції, що забезпечує сталість партнерських відносин та залучає до співпраці нових клієнтів.

 

   
https://legalaid.gov.ua/