back

Вакцинація працівників в закладах освіти проти коронавірусу обговорено на онлайн-нараді В РДА

16 вересня 2021

16 вересня під головуванням голови райдержадміністрації Геннадія Луценка проведена онлайн нарада з керівниками територіальних органів управління освіти та директорами закладів освіти щодо питань організації проведення вакцинації працівників в закладах освіти проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Керівники місцевих органів управління освіти ознайомили учасників наради з станом вакцинації працівників освітніх установ та обговорили  проблемні питання, що виникають під час вакцинації.

Голова райдержадміністрації підкреслив, що у районі кількість вакцинованих освітян збільшилася, але необхідно зосередити всі зусилля органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, аби довести важливість вакцинування та забезпечити роботу шкіл під час посилення карантину без дистанційного навчання. Станом на15 вересня загальний відсоток провакцинованих  по району станом становить 67,9%, з них в закладах загальної середньої освіти – 71,8%,  закладах дошкільної освіти – 64,7%, закладах позашкільної освіти –41,6%.

Нагадуємо, що в умовах пандемії важливо захистити себе і не загинути від COVID-19, від якого не існує ліків. Тож освітянам бажано щепитися якомога швидше, тим більше, що педагоги віднесені до пріоритетних груп з вакцинації в нашій державі.

 

Відділ освіти райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/