back

ПАТ "ІЧНЯНСЬКИЙ ЗАВОД СМ ТА М"

12 жовтня 2021

ПАТ "ІЧНЯНСЬКИЙ ЗАВОД СМ ТА М"

 

На території Прилуцького району в м. Ічня функціонує підприємство: ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»

Код ЄДРПОУ: 00448031

Форма власності: приватна.

Адреса: 

Тел.: (0463) 32-15-87, тел./факс: (0463) 32-19-46

E-mail: [email protected][email protected][email protected]
Web-сайт: http://molsvit.com.ua

Голова правління: Хвіст Леонід Миколайович.

Публічне акціонерне товариство «Ічнянський завод сухого молока та масла» засноване згідно Установчого договору від 29 грудня 1993 року між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Чернігівській області та Організацією орендарів орендного підприємства „ Ічнянський завод сухого молока та масла” по ЗУ „ Про господарські товариства” та Декрету КМУ „ Про приватизацію цілісних майнових комплексів державних підприємств та їх структурних підрозділів, зданих в оренду”. Підприємство створене наказом № 02-94 від 10. 08. 1993 року Регіонального відділення Фонду державного майна України по Чернігівській області і здійснює свою господарську діяльність по вимогах Конституції та законів України, нормативно правових актів Президента  та Кабінету Міністрів України, в тому числі:

Цивільного та Господарського кодексів України, закону України «Про акціонерні товариства», закону України «Про цінні папери та фондовий ринок», та інших законодавчих та нормативно-правових актів України та органів місцевого самоврядування.

Організаційна виробнича структура включає два виробничих цехи, в тому числі: цех по виготовленню кисломолочної продукції, цех по виготовленню сухого молока та вершкового масла.

До складу їх обслуговуючих підрозділів входять: виробнича лабораторія, компресорний цех, електроцех, відділ механізації, котельна, відділ прийому молока, адміністрація, юридичний відділ, бухгалтерія, відділ охорони праці.

Основні види діяльності є переробка цільного коров’ячого молока, виробництво сухого молока, молочних продуктів, вершкового масла, сира і кисломолочної продукції.

https://legalaid.gov.ua/