back

24 грудня – День працівників архівних установ

24 грудня 2021

 

З нагоди професійного свята – Дня працівників архівних установ, яке започатковане згідно до Указу Президента України № 1200/98, працівників архівного відділу привітало керівництво Прилуцької райдержадміністрації та відзначило відзнаками. В.о. голови райдержадміністрації Володимир ЧЕРНОВ наголосив на важливості  роботи архівних працівників, бо  для історії залишається те, що зберіг працівник архівної установи. Саме архівні працівники є тими старанними, уважними людьми, які по крупинках, за усіма правилами збереження документу, накопичують для наших нащадків різну інформацію. Заступник голови райдержадміністрації Олеся КІСЛЕНКО подякувала працівникам за турботу про нашу архівну спадщину і побажала, щоб ця турбота виявлялася не тільки у збереженні документів, але і в їхньому поширенні, щоб кожен, хто хоче дослідити і вивчити  історію, мав їх підтримку.

Грамотою районної державної адміністрації нагороджена ІВАНЬКОВА Наталія Костянтинівна – головний спеціаліст архівного відділу райдержадміністрації (м. Ічня), подяка голови райдержадміністрації оголошена головному спеціалісту архівного відділу райдержадміністрації ТЕРНАВСЬКІЙ Тетяні Вікторівні (смт Варва).

З вітальним словом до своїх підлеглих звернувся і начальник архівного відділу Тетяна СОЗІНОВА. Подякувала колегам за сумлінну працю, високий професіоналізм, за вагомий особистий внесок у справу щодо збереження соціально-економічного, історико-культурного надбання нашого краю. Побажала  працівникам, щоб їх важлива праця завжди була плідною та натхненною, дарувала їм радість та задоволення, міцного здоров’я, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому.

Керівництво громад, також, цінують працівників архівного відділу райдержадміністрації за їх професіоналізм і високу відповідальність, відданість обраній справі. З нагоди професійного свята грамотою Талалаївської селищної ради нагороджена КЛИМОВА Віта Анатоліївна – головний спеціаліст архівного відділу райдержадміністрації (смт. Талалаївка).

 

https://legalaid.gov.ua/