back

В 2022 році відбулася перша зустріч представників молочної галузі

06 січня 2022

 

05 січня на платформі Робочої групи з питань розвитку молочної галузі при Мінагрополітики, під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка і першого заступника Міністра Тараса Висоцького, за участі народних депутатів України Дмитра Соломчука і Івана Чайківського, а також представників галузевих асоціацій з виробництва молока, переробних підприємств, наукових установ, провідних експертів галузі у форматі Zoom-конференції відбулася робоча нарада.

Під час заходу відбулася дискусія з проблемних питань молочної галузі. Зокрема, представниками молокопереробних підприємств було висловлено занепокоєння щодо питання якості молока-сировини, а виробниками молока – стосовно не зниження закупівельних цін на молоко.

За результатами обговорення сторони висловили готовність до конструктивного діалогу та співпраці в питаннях напрацювання пропозицій стосовно розроблення стратегічного документу з розвитку молочної галузі до 2030 року, а також інструментів державної підтримки молочної галузі та пропозицій до проекту Закону України «Про внутрішню торгівлю».

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України

 

https://legalaid.gov.ua/