back

ПОТРЕБА У ПРИРОДНОМУ ГАЗІ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11 лютого 2022

 

У січні поточного року на ТОВ «Українська енергетична біржа» відбулись електронні біржові торги з продажу природного газу власного видобутку для задоволення потреб суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є виробництво продовольчих товарів, що мають істотне соціальне значення у лютому 2022 року.

Дванадцять підприємств Чернігівської області подали заявки на отримання газу власного видобутку загальною потребою 340,5 куб. метрів. Детальніше з даною інформацією можна ознайомитись за посиланням: Звіт по потребам газу для підприємств..

З 1 по 5 лютого поточного року Міністерством аграрної політики та продовольства України проведено прийом заявок від підприємств, які включені до Переліку суб'єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість щодо придбання природного газу власного видобутку на березень. Тринадцять підприємств Чернігівської області подали заявки на отримання 321,7 куб. метрів газу власного видобутку за пільговою ціною. Біржові торги на отримання газу для виробників харчових продуктів, що мають істотне соціальне значення, на березень відбудуться після 20 лютого поточного року. 

 

За матеріалами Департаменту

агропромислового розвитку

Чернігівської облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/