back

Робоча зустріч голови райдержадміністрації Геннадія Луценка з керівником реабілітаційного центру

10 червня 2021

 

10 червня відбулася робоча зустріч голови райдержадміністрації Геннадія Луценка з керівником Чернігівської міжнародної антинаркотичної асоціації реабілітації нарко-та алкозалежних у селі Редьківка Чернігівського району Артемом Носулею з питань роботи реабілітаційного центру.

 

Довідково:

На території області Центр працює на благодійних внесках майже 8 років. На лікуванні перебувало близько тисячі пацієнтів. Пацієнти тут лікуються, працюють із психологами, займаються спортом, арттерапією та вчаться жити новим життям. За словами засновників, у центрі людям допомагають позбутися залежності і повернутися до нормального життя. 

 

Мета і робота Міжнародної антинаркотичної асоціації полягає в тому, щоб допомагати наркозалежним і алкозалежним людям. Загалом реабілітація у центрі «МАА» триває близько року і включає кілька етапів. Центр працює по міжнародній програмі «12 кроків». Кожний курс лікування індивідуальний. Мінімальний триває місяць, але сама програма по методиці «12 кроків» розрахована на півроку закритого стаціонару і півроку другого етапу – соціалізації. 

 

У програмі реабілітації здійснюється комплексний підхід до лікування з залученням кваліфікованих фахівців: психологи, лікарі, психіатри, наркологи, консультанти хімічної залежності, клінічні психологи, представники духовенства.

 

По допомогу в центр можна звернутися за телефонами: 0635573447 (Тарас), 0930286259 (Артем)

 

 

https://legalaid.gov.ua/