back

19 червня 2014

Засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації

19 червня керівником апарату, заступником голови постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації Лілією Нікітченко проведено виїзне засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації на території Ладанської селищної ради.

В ході засідання були розглянуті ряд питань, які порушені у зверненнях громадян та під час виїзного особистого прийому на території голови райдержадміністрації Івана Тютюнника на території Ладанської селищної ради. Питання стосувалися підсипки ділянки проїзної частини вул. Журавська від №48 до №56 в смт Ладан, виконання рішення постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян від 29.05.14р. щодо порушення санітарно-гігієнічних вимог утримання худоби на фермі сільськогосподарським підприємством ТОВ «Інзер Груп», с.Подище та виконання доручення голови райдержадміністрації від 13.05.2014 р. по залученню суб’єктів підприємницької діяльності до здійснення заходів з благоустрою магазинів та їх прилеглих територій на території с.Подище

Комісією з питань розгляду звернень громадян за участі заявників, представників райдержадміністрації та відповідних служб питання були попередньо вивчені на місцях, за підсумками розгляду відбулося обговорення та прийняття відповідних рішень.

Також комісія розглянула питання про результати перевірки дотримання вимог Закону України “Про звернення громадян” у Замостянській та Яблунівській сільських радах.

https://legalaid.gov.ua/