back

23 червня 2014

Вшанували Конституцію України і привітали державних службовців

23 червня в райдержадміністрації відбулися урочисті збори, присвячені 18-й річниці Конституції України та Дню державної служби.

З вітальними виступами до державних службовців, представників галузей господарського комплексу району звернулись голова райдержадміністрації Іван Тютюнник та голова районної ради Лариса Татарченко.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Іван Тютюнник зазначив: «Державна служба є провідником положень Основного Закону в процесі утвердження та розвитку України як суверенної, демократичної, соціальної і правової держави» і висловив переконання, що компетентність державних службовців Прилуччини, їх професійність, високі моральні якості будуть і надалі спрямовані на побудову ефективної, європейської України, розвитку прилуцького краю.




Вітаючи присутніх з 18-ю річницею Конституції України, державних службовців з професійним святом, голова районної ради Лариса Татарченка наголосила, що особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норми Конституції та законів України.




З нагоди 18-ї річниці Конституції України та Дня державної служби керівники району вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради кращим представникам галузей господарського комплексу та державним службовцям району, серед яких і переможці щорічного конкурсу "Кращий державний службовець".




Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/