back

25 червня 2014

Домовились, що вирішувати питання треба спільними зусиллями і шляхом переговорів

25 червня група жінок, чиї чоловіки, сини були мобілізовані до Збройних Сил України Прилуцько-Варвинським об’єднаним міським військовим комісаріатом, свою вимогу щодо проведення ротації військовослужбовців виявили в перекритті автошляхів Київ – Суми та Чернігів - Прилуки.

В результаті перемовин на місці проведення акції, вона була припинена. Після цього в райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації Івана Тютюнника, директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олега Русіна, військового комісара Юрія Лесніци відбулася зустріч з жіночим активом, які виставляють головну вимогу – провести ротацію мобілізованих.

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін зупинився на питаннях підтримки сімей, чиї чоловіки несуть військову службу, голова райдержадміністрації Іван Тютюнник наголосив на сприянні у вирішенні конкретних питань, які виникли.

Домовлено, що жінки звернуться з питаннями сприяння щодо проведення ротації мобілізованих до райдержадміністрації, районної ради, а також завтра, 26 червня, делегацію жінок прийме в м. Києві заступник міністра оборони України.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/