back

25 червня 2014

Засідання спостережної комісії при райдержадміністрації

25 червня в райдержадміністрації відбулося засідання спостережної комісії, в ході якого були розглянуті справи осіб, яких умовно-достроково звільнено з місць позбавлення волі та осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі по закінченню строку відбування. Також комісія підвела підсумки своєї роботи за перше півріччя 2014 року.

З інформацією по першому питанню виступила секретар спостережної комісії Наталія Бондарець. Представники сільських та селищних рад проінформували комісію щодо адаптації осіб, умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі та осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі по закінченню строку відбування.

У звіті спостережної комісії за І півріччя 2014 року відмічено, що в першому півріччі 2014 року відбулося 7 засідань спостережної комісії.

За перше півріччя проточного року повернулися з місць позбавлення волі 14 осіб, які проживають на території сільських та селищних рад Прилуцького району.

Розглянуто питання організації громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів осіб, звільнених від відбування покарання та надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання, стосовно 14 осіб. Одна особа фактично проживає у м. Київ, а ще одна на території Російської Федерації.

На засідання спостережної комісії особисто з’явились сім осіб. Одна особа звернулася за допомогою в оформленні місця реєстрації. За сприянням членів комісії особа отримала місце реєстрації та була взята на облік у Прилуцькому міськрайонному центрі зайнятості.

За результатами роботи спостережної комісії складено 7 протоколи засідань спостережної комісії та видано 4 постанови.

Секретар спотережної комісії Н. Бондарець

https://legalaid.gov.ua/