back

27 червня 2014

В удайцівській громаді до Дня Конституції України

В удайцівській громаді з нагоди 18-ї річниці Конституції України в приміщенні сільського будинку культури працівниками районного територіального центру соціального обслуговування, працівниками сільської ради на чолі з сільським головою Тамарою Лукащук, небайдужими односельцями було організовано та проведено святковий захід.

Присутніх учасників заходу, а були тут самотні мешканці села, які все життя віддали важкій селянській праці, роботі на благо розвитку села, вітав місцевий ансамбль художньої самодіяльності «Калинонька» піснями про рідне село, про матір та батька, про родину, про єдність нашої України. Працівники відділення соціально-побутової адаптації територіального центру бажаючим поміряли тиск, провели просвітницьку бесіду щодо підтримання здоров’я влітку.

Пригостили учасників святкової зустрічі і традиційними українськими стравами. А ще працівники відділення адресної натуральної допомоги населенню територіального центру вручили продуктові набори від благодійників, які допомогли і придбанням продуктів до святкового столу.

Ці світлі хвилини святкової зустрічі з нагоди державного свята – Дня Конституції, яка визначає людину найвищою соціальною цінністю, надовго запам’ятають всі присутні. Відчуття, що кожен з них своєю працею заслужив увагу й пошану і що про них пам’ятають органи влади, соціальні служби, односельці, приносить людям задоволення. А це надзвичайно важливо. Так і має бути.







За матеріалами районного територіального центру соціального обслуговування (надання послуг)

https://legalaid.gov.ua/