back

27 червня 2014

Шановні земляки !

Прийміть найщиріші вітання із знаменним державним святом – Днем Конституції України !

Вісімнадцять років виповнюється Основному Закону, який увійшов у суспільне життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України.

Сьогодні Конституція України на шляху реформування системи організації влади, її децентралізації. Це особливо важливо для вирішення багатьох корінних питань розвитку і функціонування суспільства, забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя саме через розвиток місцевого самоврядування, становлення і розвитку громадянського суспільства, зміцнення демократичної, соціальної, правової держави.

На місцях ми маємо отримати більші можливості, щоб реалізувати положення Основного Закону щодо забезпечення права кожної людини, як найвищої соціальної цінності.

Тож будьмо активними на шляху творення власного життя. І на цьому шляху бажаємо всім мешканцям району успішної праці, наполегливості, щоб з кожним днем статті головного документа країни наповнювались реальним змістом.

Здоров’я всім міцного, миру і добра, радості й благополуччя, злагоди в кожній родині, нових звершень на ниві розбудови економічно міцної України, рідної Прилуччини.





Іван Тютюнник голова райдержадміністрації

Лариса Татарченко голова районної ради

https://legalaid.gov.ua/