back

04 липня 2014

Як наші дітки відпочили

На базі тридцяти одного навчального закладу у пришкільних оздоровчих таборах Прилуцького району відновили свій духовний та фізичний потенціал 1568 дітлахів.

Першочергово оздоровленням та відпочинком було охоплено 39 сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, 45 школярів та гімназистів з обмеженими фізичними можливостями, 330 вихідців із багатодітних і малозабезпечених родин. Вартість харчування однієї дитини за день становила вісімнадцять гривень. Фінансування таборів здійснювалось у встановленому порядку за рахунок коштів районного бюджету ( 384,2 тис.грн. ) та інших дозволених чинним законодавством джерел.

Процес організації оздоровлення та відпочинку дітей перебував на ретельному контролі райдержадміністрації та відділу освіти. Із завданням організації оздоровлення та літнього відпочинку дітей відмінно справилися у Ладанській гімназії та в школах Білорічиці, Богданівки, Дідівців , Дубового Гаю, Знам`янки, Івківців , Малої Дівиці, Линовиці, Ряшок, Сергіївки, Сухополової Товкачівки, Голубівки, Канівщини, Погребів, Лісових Сорочинців, Заїзда та Краслян.

Діти – наше майбутнє. І ми дорослі зобов’язані створити найсприятливіші умови для їхнього формування та духовного зростання.

За матеріалами відділу освіти

https://legalaid.gov.ua/