back

04 липня 2014

Відбулося розширене засідання Колегії при райдержадміністрації

04 липня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник, за участі голови районної ради Лариси Татарченко, провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії при райдержадміністрації, в ході якого було розглянуте питання про забезпечення виплати заробітної плати в бюджетній сфері у 2014 році.

Участь у засіданні взяли голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, бюджетних установ та організацій, представники засобів масової інформації.

У доповіді начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко зазначила, що з метою забезпечення виплати заробітної плати в районі проводиться відповідна робота та вживаються заходи по збалансуванню місцевих бюджетів, підвищення їх фінансової спроможності, економному і раціональному використанню бюджетних коштів. Виступаючі начальник відділу освіти райдержадміністрації Олексій Юрасюк, головний лікар Прилуцької ЦРЛ Володимир Заєць та Ладанський селищний голова Віктор Череп наголосили на кроках, які здійснюють відповідні структури з метою скорочення бюджетних витрат, продовженні роботи щодо пошуку резервів економії фінансів.

За результатами обговорення питання порядку денного, погодження з членами Колегії голова райдержадміністрації Іван Тютюнник підсумував розгляд питання та видав відповідне розпорядження, яке спрямоване на вирішення питань щодо виконання доходної частини бюджету, вишукування додаткових джерел надходжень, скорочення видатків з метою забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ.





https://legalaid.gov.ua/