back

04 липня 2014

Зі столітнім ювілеєм, «Прилуччино»!

Щиро вітаємо колектив, ветеранів редакції, дописувачів і читачів улюблениці прилуцького краю – газети «Прилуччина» зі сторіччям виходу першого номера газети!

Столітній літопис одного з найдавніших видань області починався в далекому 1914 році «Прилуцьким голосом», потім були «Известия Прилукского испонительного комитета», «Правда Прилуччини».

Спливали роки і десятиліття, прийшло нове покоління творців газети, стала іншою назва видання та незмінним залишилися громадянська позиція редакції, традиція підтримувати найтісніший зв'язок зі своїми читачами, доносити до людей найважливішу і найцікавішу інформацію. А це особливо актуально нині – в епоху інформаційних технологій, конкуренції в інформаційному просторі.

Упродовж усієї своєї тривалої біографії «Прилуччина» сповідує об’єктивність у висвітленні подій, прагне оперативно подавати матеріали. А розповіді про людей приудайського краю, нариси про життя сільської глибинки, публікації державотворчих, суспільно важливих матеріалів є тим мірилом багатогранності життя, споконвічних традицій нашого народу, джерелами, які живлять й утверджують принципи добра і справедливості.

Тож бажаємо і в наступному, другому столітті найпопулярнішому виданню Прилуччини бути газетою для людей і про людей, працювати на зміцнення української державності, виховувати патріотизм, боротися з негативними явищами, далі успішно творити літопис живого подиху нашої історії.

Міцного здоров’я працівникам колективу і ветеранам, родинного тепла і благополуччя, усіляких гараздів в особистому житті та на професійній ниві.



Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/