back

10 липня 2014

Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 23-ї річниці незалежності України

10 липня в райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету по підготовці заходів щодо відзначення 23-ї річниці незалежності України.

В ході засідання, було визначено місце проведення святкових урочистостей - урочище «Глинище», що на околиці села Манжосівка. Обговорено напрямки реалізації плану заходів щодо впорядкування та підготовки території, запрошення учасників та гостей, визначення завдань комітету щодо підготовки програми урочистих заходів, які будуть проведені разом з містом Прилуки, і включатимуть проведення ярмарку, виставок, експозицій, презентації сільських, селищних громад, VІ фольк-тур-фесту «Відродження», турніру з боксу та кікбоксінгу «Прилуцький герць», інших заходів.

Керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко, яка провела засідання за дорученням голови райдержадміністрації Івана Тютюнника, наголосила, що робота по підготовці до Дня незалежності України, Дня Державного Прапора України має бути відповідальною, заходи мають пройти на найвищому рівні та стали свідченням єдності України та любові до рідної землі.







https://legalaid.gov.ua/