back

25 липня 2014

Нарада голови райдержадміністрації з сільськими та селищними головами

25 липня голова районної державної адміністрації Іван Тютюнник провів нараду з сільськими та селищними головами на яку були запрошені і представники правоохоронних органів, МНС, військкомату. Нарада була зумовлена подіями, які відбуваються в нашій державі на території східних областей в зоні АТО.

Перед присутніми виступив військовий комісар Прилуцько – Варвинського ОМВК Юрій Лєсніца, який проінформував про виконання мобілізаційних завдань.

Також в ході наради були обговорені питання : про виконання Програми загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях, про дії посадової особи у разі отримання інформації про вчинення або загрозу вчинення терористичного акту, ознаки, які вказують на підготовку терористичного акту та особисту поведінку в разі захоплення у заручники, та про порядок оповіщення і укриття населення в разі виникнення безпосередньої загрози ураження з повітря.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник підвів підсумки наради та наголосив, що головна задача на сьогодні - допомога Збройним Силам України, Національній гвардії України, іншим військовим формуванням України відповідно до мобілізаційних планів.







https://legalaid.gov.ua/