back

25 липня 2014

Засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації

25 липня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян.

В ході засідання заслухали Людмилу Ярошенко– головного спеціаліста кадрової роботи відділу врегулювання відносин власності та організаційно-кадрової роботи управління агропромислового розвитку райдержадміністрації по питанню про розгляд усних і письмових звернень громадян управлінням агропромислового розвитку РДА за І півріччя 2014 року.

Начальнику відділу розвитку ринків агротехнічних послуг, безпеки праці, організації виробництва та маркетингу продукції рослинництва і тваринництва, інспектор з питань охорони праці, пожежної безпеки і безпеки дорожнього руху управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олексій Михайліченко детально проінформував присутніх про хід розгляду звернень, що надійшли на адресу райдержадміністрації та на урядову гарячу лінію щодо пошкодження зелених насаджень при авіаційній обробці гербіцидами посівів кукурудзи на зерно ТОВ «Ресурс-Агро» в селі Малківка.

По цьому питанню також виступили директор ТОВ «Ресурс-Агро» Микола Марусенко, головний спеціаліст – державний фітосанітарний інспектор в Чернігівській області Анатолій Парубець, заступник начальника Прилуцького міськрайонного управління, Головного управління Держсанепідслужби в Чернігівській області Михайло Пастушенко та Малківський сільський голова Валентина Харченко.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник підвів підсумки роботи комісії та наголосив, що в даній ситуації що склалась головне обрахувати та відшкодувати збитки постраждалим громадянам.





https://legalaid.gov.ua/