back

28 липня 2014

Розширена апаратна нарада

28 липня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На розширеній апаратній нараді були розглянуті питання:

1. Про виконання Програми загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях.

2. Про Програму компенсації додаткових витрат для найбідніших верств населення в умовах підвищення цін і тарифів на природний газ і теплову енергію та проведену роботу управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації із призначення житлових субсидій населенню району в опалювальному сезоні.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України».

У ході наради з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб були підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу. Зокрема, була обговорена робота житлово-комунального господарства, розглянуті питання роботи агропромислового комплексу. Обговорені бюджетні питання, забезпечення належного функціонування закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.

https://legalaid.gov.ua/