back

01 серпня 2014

Відбулося розширене засідання Колегії при райдержадміністрації

01 серпня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник, за участі голови районної ради Лариси Татарченко, провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії при райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, бюджетних установ та організацій, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації.

Засідання Колегії розпочалось з хвилини мовчання за загиблими в антитерористичній операції.

В ході засідання були розглянуті такі питання: про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за підсумками І півріччя 2014 року, про стан боротьби зі злочинністю та правопорушеннями, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян на території району у І півріччі 2014 року, про результати контрольно-ревізійної роботи у районі за підсумками І півріччя 2014 року, про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної і районної державних адміністрацій, роботи зі зверненнями громадян за підсумками І півріччя 2014 року.

По першому питанню доповіли - Валентина Корнієнко, начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації, яка детально проаналізувала соціально – економічну ситуацію в районі за І півріччя 2014 року в цілому та начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко, яка наголосила, що з метою забезпечення соціальних виплат в районі проводиться відповідна робота та вживаються заходи по збалансуванню місцевих бюджетів, підвищення їх фінансової спроможності, економному і раціональному використанню бюджетних коштів.

По першому питанню також виступили Зоя Горяйнова – заступник начальника управління Держземагентства У Прилуцькому районі, Євгеній Головенець - перший заступник начальника Прилуцької об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Чернігівській області, Олександр Матвєєв - начальник управління Пенсійного фонду України в м. Прилуках та Прилуцькому районі та Сергій Бондаренко - начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Про стан боротьби зі злочинністю та правопорушеннями, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян на території району у І півріччі 2014 року прозвітував начальник Прилуцького МВ (з обслуговування м. Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області, полковник міліції Олександр Меша, який зазначив, що з метою недопущення скоєння громадянами злочинів та правопорушень, співробітниками Прилуцького МВ УМВС проводились відповідні практичні заходи спрямовані на стабілізацію оперативної обстановки на території обслуговування, при цьому використовувались надані для цього міліції повноваження як у кримінальному процесі, так і адміністративні важелі впливу, а також передбачені чинним законодавством України оперативно-розшукові заходи. По другому питанню також виступив і Прилуцький міжрайонний прокурор, радник юстиції Сергій Івашко.

В ході засідання також розглянули питання про результати контрольно-ревізійної роботи у районі за підсумками І півріччя 2014 року, по якому доповіла Людмила Жарікова завідувач сектору підприємств і організацій Прилуцької об’єднаної державної фінансової інспекції.

Начальник відділу контролю апарату райдержадміністрації Ірина Бурлаку прозвітувала перед присутніми про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної і районної державних адміністрацій, роботи зі зверненнями громадян за підсумками І півріччя 2014 року.

За підсумками обговорення питань порядку денного, погодження з членами Колегії, голова райдержадміністрації Іван Тютюнник підсумував розгляд питань на засіданні Колегії та видав відповідні розпорядження, які спрямовані на вирішення питань життєдіяльності території.







https://legalaid.gov.ua/