back

06 серпня 2014

Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 23-ї річниці незалежності України

06 серпня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів чергове засідання організаційного комітету по підготовці заходів з відзначення 23-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Члени організаційного комітету детально обговорили план заходів щодо відзначення державних свят, запропонували зміни та корективи до розробленого проекту. В ході засідання було визначено провести 22 серпня засідання круглого столу за участю молоді та представників громадськості «За справедливу державу, за процвітання України», 23 серпня - урочисту церемонію підняття Державного Прапора України, акцію «Я - громадянин України» з врученням паспортів молоді району. Також планується проведення виставки-експозиції, присвяченої 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка, покладання квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за свободу і незалежність України. 1 вересня у всіх школах району пройде перший урок на тему «Україна – єдина країна».

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник наголосив що важливо докласти всіх зусиль і провести головне державне свято, яке покликане єднати українців, на належному рівні.



https://legalaid.gov.ua/