back

07 серпня 2014

У Прилуцькому районі проходить операція «Урожай – 2014»

Мета її проведення – упередження, руйнування і недопущення використання схем ухилення від оподаткування, формування фіктивного кредиту суб’єктами господарювання, що здійснюють операції з сільськогосподарською продукцією.

Перший заступник начальника Прилуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернігівській області Євген Головенець провів зустріч із представниками підприємств – сільсьгоспвиробників. Під час заходу Євген Володимирович зазначив, що головним завданням операції «Урожай – 2014» є упередження ухилення від оподаткування податком на доходи фізичних осіб, недопущення проявів виплати заробітної плати «в конвертах», встановлення реальної кількості працівників та їх оплату праці на підприємствах сільгоспвиробниках. З цією метою створена робоча група.

Керівництво Прилуцької ОДПІ звертається до підприємств – сільгоспвиробників та громадян, які надають послуги сільськогосподарською технікою під час збирання врожаю, належним чином оформити трудові відносини з працівниками, які допомагають в роботі, добровільно задекларували отримані прибутки і сплатили належні податки.

https://legalaid.gov.ua/