back

08 серпня 2014

Нарада по питанню завершення паспортизації місць видалення твердих побутових відходів

08 серпня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів нараду з сільськими та селищними головами по питанню завершення паспортизації місць видалення твердих побутових відходів.

В ході наради перед присутніми виступила начальник відділу містобудування, архітектури та житлово–комунального господарства, головний архітектор району Антоніна Стукалова, яка наголосила, що на етапі вибору ділянки під розміщення полігона ТПВ, його проектування та будівництва необхідно керуватися чинним законодавством. Полігони ТПВ е інженерними спеціалізованими спорудами, які призначені для захоронення твердих побутових відходів і повинні забезпечувати санітарне та епідемічне благополуччя населення, екологічну безпеку навколишнього природного середовища, запобігати розвитку небезпечних геологічних процесів і явищ.

Перед сільськими та селищними головами по даному питанню також виступив заступник начальника управління Держземагентства в Прилуцькому районі Костянтин Зінченко, який зауважив, що для остаточного оформлення паспортів необхідно виготовити проекти землевідводу по кожному місцю видалення відходів.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник підвів підсумки наради та зазначив, що тверді побутові відходи не повинні завдавати шкоди ні місцевим жителям, ні навколишньому середовищу.



https://legalaid.gov.ua/