back

11 серпня 2014

Голова райдержадміністрації подякував землякам за стійкість духу та мужність у боротьбі за збереження територіальної цілісності, свободи і незалежності України

09 серпня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник відвідав бійців-земляків, учасників АТО, які зараз проходять лікування у Чернігівському військовому госпіталі.

Керівник поспілкувався з земляками: Ігорем Трохимцем, санінструктором 1-ї окремої танкової бригади та Юрієм Левченком - учасником АТО.

Юрій Левченко - житель села Малківка, проходить службу у 2-й механізованій роті при танковому батальоні, отримав поранення під Луганськом.

Ігор Трохимець - прилучанин, свого часу працював лікарем, а тому під час мобілізації його призвали до війська саме медиком. Він разом з 15 своїми бойовими побратимами потрапив у полон до терористів під Луганським аеропортом. П’ятьох із з них згодом вдалося обміняти.

Голова райдержадміністрації Іван Тютюнник побажав здоров’я бійцям, подякував за стійкість духу та мужність у боротьбі за збереження територіальної цілісності, свободи і незалежності України.

https://legalaid.gov.ua/