back

11 серпня 2014

Голова райдержадміністрації провів щотижневу робочу нараду

11 серпня голова райдержадміністрації Іван Тютюнник провів щотижневу робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Голова райдержадміністрації проінформував, що в суботу відвідав поранених земляків у Чернігівському військовому госпіталі Ігоря Трохимця та Юрія Левченка. В черговий раз акцентував увагу присутніх на вивченні усі проблемних питань щодо соціального захисту та допомоги родинам військовослужбовців та рекомендував взяти під особисте шефство родини, де є загиблі чи поранені під час проведення АТО.

В ході наради були розглянуті питання життєзабезпечення району на поточний тиждень та на найближчу перспективу, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства щодо підготовки до опалювального сезону.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, бюджетні питання, а саме заборгованість по зарплаті, роботи промислових підприємств, роботи закладів освіти, зокрема підготовки до нового навчального року, охорони здоров’я, служб соціального захисту населення, удосконалення транспортного обслуговування населення. Також були обговорені питання роботи агропромислового комплексу, практично завершено жнива, триває підготовка до посіву озимих та йде заготівля кормів.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Іван Тютюнник дав ряд доручень.



https://legalaid.gov.ua/