back

Загальні збори мешканців Удайцівської громади

17 квітня 2012

10 квітня відбулися загальні збори громадян Удайцівської сільської ради. В сході взяли участь представник райдержадміністрації Симоненко Л.Г., депутат обласної ради Косенко Н.Д..

Прозвітувала про діяльність виконкому сільської ради по виконанню програми соціально-економічного розвитку в 2011 році та завдання на 2012 рік сільський голова Тамара Лукащук. Вона зазначила, що на території Удайцівської сільської ради, куди входять два населені пункти Удайці та Полонки, проживає 846 громадян, виконавчим комітетом здійснюються власні та делеговані повноваження, що забезпечує позитивну динаміку соціально-економічного розвитку території. Керівник господарюючого суб’єкта ТОВ «Цукровик» Шуруля М.В. зупинився на питаннях розрахунків за оренду земельних паїв, співпраці з громадою по вирішенню соціальних питань, яка є стабільною та плідною. Дільничний інспектор міліції Мордвяний Владислав Борисович охарактеризував стан забезпечення законності на території сільської ради, закликав мешканців до тісної співпраці з метою недопущення порушень норм правопорядку.

Зі звітом про депутатську діяльність перед учасниками сходу виступила депутат обласної ради, директор територіального центру соціального обслуговування Ніна Косенко. Представник райдержадміністрації Лідія Симоненко проінформувала присутніх про соціально-економічний розвиток України, Чернігівщини, Прилуцького району за підсумками 2011 року, зупинилася на соціальних ініціативах Президента України, спрямованих на відновлення соціальної справедливості та покращення життя громадян.

В ході зборів громадою затверджені ставки самооподаткування, визначені основні завдання 2012 року, серед яких забезпечення належного благоустрою території, вуличного освітлення, ремонту комунальних доріг, розширення мережі надання побутових послуг населенню.

https://legalaid.gov.ua/