back

Загальні збори мешканців Колісниківської громади

26 квітня 2012

26 квітня відбулися загальні збори громадян Колісниківської сільської ради. В сході взяли участь представники райдержадміністрації Бутко Н.П., Яковлева Г.Г., районної ради Петренко В.О., представник благодійного фонду А. Мирошниченка «Благовіст» Ходак М.І..

Прозвітувала про діяльність виконкому сільської ради по виконанню програми соціально-економічного розвитку в 2011 році та завдання на 2012 рік сільський голова Наталія Зуєва.

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Бутко Н.П. дала роз’яснення присутнім про механізми реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України.

Представники господарюючого суб’єкта ТОВ «Прилуцький Хлібодар» зупинились на питаннях співпраці з громадою по вирішенню соціальних питань та розрахунках за оренду земельних паїв.

В ході зборів, серед ряду питань, громадою обговорювались найбільш актуальні - незадовільний стан дороги по селу, постійні проблеми з роботою телефонного зв’язку та газифікація населеного пункту.

Від благодійного фонду «Благовіст» територіальна громада отримала газонокосарку, а всі присутні на сході - продуктові набори.

https://legalaid.gov.ua/