back

Підготовка до відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

27 квітня 2012

В районі триває активна підготовка до відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

27 квітня заступник голови райдержадміністрації Андроніка Тарасенко провела засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в районі заходів з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Відкриваючи засідання керівник наголосила на тому, що увічнення пам’яті про Перемогу, шанобливе ставлення до ветеранів війни, забезпечення їх соціальної підтримки, організація урочистих заходів з нагоди важливого державного свята – є пріоритетним напрямком роботи органів влади.

В ході засідання були обговорені напрямки роботи структурних підрозділів райдержадміністрації по підготовці до проведення районних урочистостей по вшануванню ветеранів війни району, організації театралізованого святкового дійства, яке відбудеться в селі Манжосівка Дідовецької сільської ради.

Заступником голови наголошено на відповідальному виконанні запланованих заходів у тісній співпраці з ветеранськими організаціями, завершенні робіт з благоустрою території, впорядкування та облаштування пам’ятників, меморіалів, проведенні святкових урочистостей в сільських та селищних громадах, закладах освіти, культури та соціальної сфери.

https://legalaid.gov.ua/