back

До Міжнародного дня захисту дітей

05 червня 2012

1 червня в районі святково і весело відзначили День захисту дітей. В районному будинку культури для дітвори району відбулося святкове дійство «Калейдоскоп казок», в ході якого діти грали в ігри з казковими героями та з захопленням брали участь у різноманітних конкурсах. Учасників свята привітала заступник голови райдержадміністрації Андроніка Тарасенко.

Цього ж дня в управлінні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації відбулося вручення подарунків дітям-інвалідам.

За підтримки голови райдержадміністрації Олега Нестеренка, заступника голови райдержадміністрації Андроніки Тарасенко, благодійного фонду Миколи Рудьковського «Сила добра» 33 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування здійснили поїздку до столиці України – міста Києва, де відвідали водноінформаційний центр (музей води) та побували на кондитерській фабриці «Рошен». Діти не лише ознайомилися з технологічним процесом виготовлення солодкої продукції, а й ласували солодощами та отримали їх в подарунок.

1 червня депутат обласної ради від Партії регіонів, начальник управління МНС облдержадміністрації Муха В.А. відвідав та привітав багатодітну родину Жуваків з с. Яблунівки, яка виховує четверо рідних та двоє прийомних дітей. Всім діткам вручені подарунки та солодощі.

https://legalaid.gov.ua/