back

Загальні збори мешканців Ладанської громади

08 червня 2012

7 червня відбулися загальні збори громадян Ладанської селищної ради. В сході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Стукалова А.В., голова благодійного фонду А. Мирошниченка «Благовіст» Ходак М.І., депутат обласної ради Рудьковський М.М.

Прозвітував про діяльність виконкому селищної ради по виконанню програми соціально-економічного розвитку в 2011 році та завдання на 2012 рік Ладанський селищний голова Віталій Островерхій.

В ході зборів громадою обговорено найбільш актуальні питання, пов’язані з тарифами на надання житлово-комунальних послуг населенню, роботою підприємства ТОВ ВП «Пожспецмаш» та роботою місцевого будинку культури по організації дозвілля молоді.

Від благодійного фонду «Благовіст» Ладанська гімназія отримала набір канцтоварів та господарський інвентар, місцевий ліцей – музичну апаратуру та комп’ютер, громада – бензокосарку, а всі присутні на сході - продуктові набори. Микола Рудьковський виділив громаді 6 тисяч гривень на ремонт дороги в селищі по вулиці Журавській.

https://legalaid.gov.ua/