back

До 16-ї річниці Конституції України 27 червня 2012 року

27 червня 2012

27 червня за участю голови райдержадміністрації Нестеренка О.В., на базі Яблунівської сільської ради, відбулися районні урочистості з нагоди 16-ї річниці Конституції України.

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання, на яке запрошені сільські, селищні голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, керівники підприємств району, представники громадськості, ЗМІ, звернувся голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який наголосив на значенні Основного Закону держави, закликав до спільної плідної праці на благо України, Прилуччини, відповідально і наполегливо проводити реалізацію Соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича.

У вітальних виступах учасників районних урочистостей: начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Бутко Н.П., Яблунівського сільського голови Піддубної В.М. звучали слова вдячності за роботу всієї районної громади по наповненню положень Основного Закону реальним змістом, визначенні перспектив подальшої спільної роботи на шляху розбудови економічно міцної, правої, демократичної держави європейського типу та поступального розвитку Прилуцького району.

https://legalaid.gov.ua/