back

Шановні земляки !

27 червня 2012

Прийміть найщиріші вітання із знаменним державним святом – Днем Конституції України !

Цього року виповнюється шістнадцять років Основному Закону, який остаточно юридично оформив існування незалежної держави, увійшов у суспільне життя як головний оберіг демократичних засад розвитку, гарант незалежності і соборності України. Найбільший здобуток цього історичного документа полягає у визначенні вектора цивілізаційного розвитку українського суспільства.

Нині головним завданням органів влади, всього суспільства і кожного громадянина є реалізація норм Конституції. Насамперед – це забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, становлення і розвиток громадянського суспільства, зміцнення демократичної, соціальної, правової держави, здійснення відповідних реформ, які мають на меті вирішити корінні питання розвитку і функціонування суспільства й держави. Реалізація соціальних ініціатив, проголошених Президентом України, є дієвим тому підтвердженням.

Тож бажаємо всім мешканцям району бути активними і наполегливими на шляху творення власного життя. Здоров’я всім міцного, добра, радості, благополуччя й злагоди в кожній родині, нових звершень на ниві розбудови економічно міцної України, рідної Прилуччини.

Голова райдержадміністрації

Голова районної ради

Олег Нестеренко

Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/