back

Проведено навчання фахівців з соціальної роботи

08 серпня 2012

В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з липня 2012 року в Прилуцькому районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують роботу 16 фахівців із соціальної роботи, які працюють безпосередньо в населених пунктах сільських та селищних рад району.

З метою ефективного та якісного виконання посадових обов’язків і завдань фахівцями з соціальної роботи, підвищення їх професійної кваліфікації 7 серпня на базі Центру було проведено навчально-освітній семінар. У заході взяли участь представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та Прилуцького міськрайонного центру зайнятості.

Відкрила навчання в.о. директора центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталія Моляр, яка охарактеризувала становище сімей, з якими будуть працювати «молоді» фахівці в Прилуцькому районі, етичні норми та цінності соціальної роботи.

Начальник відділу адресних та соціальних виплат Колосова Валентина Володимирівна ознайомила учасників навчання щодо питань сфери соціального захисту, державної підтримки малозабезпечених сімей та сімей з дітьми, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з інвалідністю, багатодітних сімей

Начальник відділу активної підтримки безробітних міськрайонного центру зайнятості Столєтня Тетяна Михайлівна проінформувала про ситуацію на ринку праці, послуги, які надає державна служба зайнятості, ознайомила учасників навчання з особливостями законодавства України з питань зайнятості населення.

На всі свої запитання молоді фахівці отримали відповіді від представників державних установ та інформаційні буклети.

Прилуцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

https://legalaid.gov.ua/