back

Район готується урочисто відзначити День Державного Прапора та 21-у річницю незалежності України

14 серпня 2012

13 серпня заступник голови районної державної адміністрації Тарасенко А.В. провела чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 21-ї річниці незалежності України. Було детально проаналізовано процес підготовки до святкування, обговорено ряд першочергових організаційних питань.

В ході засідання відмічено, що завершується підготовка до фестивального дійства, приуроченого 21-й річниці незалежності України, «Спасівський серпанок», який відбудеться 19 серпня в урочищі «Глинище» в селі Манжосівка та включатиме проведення фольклорно-туристичного фестивалю «Відродження», турніру слов’янських бойових мистецтв «Прилуцький герць», ярмарок, спортивних богатирських ігор, виступи відомих українських митців. Цей величний захід на славу України, прилуцького козацького краю, рідної чернігівської землі, яка цьогоріч відзначає 80-річчя утворення Чернігівської області та 210-річчям Чернігівської губернії, стане символом єднання громад Прилучични, своєрідним звітом про економічний, соціальний та культурний розвиток району.

Проведення заходів до Дня Державного Прапора України пов’язане з підготовкою урочистої церемонії підняття Державного Прапора України, проведення акції «Я – громадянин України» з урочистим врученням паспортів молоді району. З нагоди 21-ї річниці незалежності України відбудеться урочисте вручення відзнак райдержадміністрації кращим представникам усіх галузей господарського комплексу району.

Голова організаційного комітету А.В.Тарасенко, підсумовуючи засідання, наголосила на тому, що спільними зусиллями «…ми організуємо святкові урочистості, спрямовані на єднання суспільства навколо ідеї державності, виховання у громадян патріотизму та гордості за свій народ, за свою державу, за рідний край».

https://legalaid.gov.ua/