back

Дорогі земляки !

23 серпня 2012

Від щирого серця вітаємо Вас з 21-річницею незалежності України та Днем Державного Прапора України!

Проголошення незалежної Української держави 24 серпня 1991 року стало результатом багатовікової боротьби українського народу за право мати свою соборну національну державу, яка б виступала захисником інтересів нації, гарантом її волі і свободи, соціального і духовного розвитку, запорукою розбудови заможного демократичного суспільства.

Вшановуючи свою суверенну державу, ми вклоняємось і нашому національному символу – Державному Прапору України та засвідчуємо, що незважаючи на труднощі й виклики, які виникають на шляху державотворення, ми живемо в мирі і прагненні вирішити корінні питання розвитку через здійснення відповідних реформ, метою яких є нарощування економічного потенціалу країни й на основі цього покращення життя людей.

Прилуцький район, використовуючи свій багатий потенціал, реалізуючи державну економічну політику, соціальні ініціативи Президента України, зустрічає головне державне свято успішним поступом свого розвитку, який виражається в позитивній динаміці зростання економічних показників та підвищенні соціальних умов життєзабезпечення населення. Хоч, зрозуміло, невирішених питань, проблем сьогодення є достатньо. Та спільними зусиллями влади, громади, господарюючих структур, ми працюємо над їх вирішенням.

І нехай на цьому шляху День незалежності України і полотнище Державного Прапора звеличують наш дух, збагачують світлими помислами на добрі справи, події і вчинки заради щасливого майбутнього.

Хай життя ваше, дорогі земляки, наповниться земними радощами, лагідним теплом рідної домівки, а під блакитним небом України панує добро і злагода. Благополуччя, родинного щастя, добра, мудрості, патріотизму і взаємної шани. І нехай допомагає нам Господь!

Голова райдержадміністрації

Голова районної ради

Олег Нестеренко

Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/