back

Серпнева конференція педагогічних працівників

30 серпня 2012

29 серпня в районному будинку культури за участю голови райдержадміністрації Нестеренка О.В., заступника голови райдержадміністрації Тарасенко А.В. відбулася серпнева конференція педагогічних працівників району.

В доповіді, з якою виступила в. о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Тарасенко А. В., зроблено аналіз розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2011-2012 навчальному році, проаналізовано стан підготовки до 2012-2013 навчального року та визначено основні завдання на новий навчальний рік та на перспективу. Привітав освітян району з початком нового навчального року, визначивши пріоритети розвитку освітньої галузі голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., побажав успішного старту навчального року заступник голови районної ради Синенко М.Г. Також привітали з початком нового навчального року педагогів району депутат обласної ради, начальник територіального управління МНС України в Чернігівській області Муха В.А. та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Нестерко Л.І.

У виступах педагогічних працівників відмічено ті позитивні напрацювання, які мають колективи в навчальному та виховному процесі, які необхідно впроваджувати, реалізуючи відповідальну місію формування підростаючого покоління відповідно до завдань, визначених Державною програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство. Конкурентноспроможна економіка. Ефективна держава».

Учасники конференції привітали 3 молодих педагогів, які розпочинають трудову діяльність на освітянській ниві Прилуцького району. Відзначено також навчальні заклади, які найкраще забезпечили підготовку до нового навчального року.

https://legalaid.gov.ua/