back

На засіданні Колегії райдержадміністрації

07 вересня 2012

7 вересня голова райдержадміністрації Олег Нестеренко провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглянуті питання про хід підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років, про готовність закладів освіти району до роботи в 2012-2013 навчальному році та про стан виконання районної Програми «Протидії захворюваності на туберкульоз населення району на 2007-2011 роки».

В доповіді по першому питанню, з якою виступив начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Олексій Черепенко, у виступах по її обговоренню відмічено, що в районі проведена відповідна робота по підготовці підприємств, установ, організацій до роботи в осінньо-зимовий період і ця робота оцінена задовільно. За підсумками розгляду питання головою райдержадміністрації видано розпорядження, яким передбачено ряд завдань щодо повного завершення підготовки житлового фонду, доріг, об’єктів господарської діяльності до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

Доповідала по другому питанню заступник голови райдержадміністрації, в. о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Андроніка Тарасенко. Колегією відмічено, що відділом освіти, керівниками навчальних закладів за сприяння виконкомів сільських, селищних рад, керівників підприємств, які здійснюють господарську діяльність на території району, батьків, спонсорів вжиті дієві заходи щодо забезпечення якісної підготовки закладів освіти до організованого початку нового 2012-2013 навчального року, виконано всі заплановані заходи. Виданим головою райдержадміністрації розпорядженням визначено ряд напрямків, які завершать стовідсоткову готовність закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, до 15 вересня буде завершено виконання Програми самозабезпечення продуктами харчування шкільних їдалень та харчоблоків дошкільних навчальних закладів.

Проінформував учасників засідання Колегії про стан виконання районної Програми «Протидії захворюванню на туберкульоз населення району на 2007-2011 роки» заступник головного лікаря ЦРЛ Колейко В.М., повідомивши, що всі положення програми виконані та підготовлена до затвердження на черговій сесії районної ради цільова соціальна Програма протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки.

https://legalaid.gov.ua/